• darkblurbg

Dierenboetiek Zwarte Zee

De Boetiek waar kennis en kwaliteit samen komen.

Vragen over uw huisdier?

Wie zit er soms niet met vragen waar je een vakkundig antwoord op zou willen hebben als het je huisdier betreft?  

Of het nu gaat over voeding, shampoo’s, ontwormings/vlooienmiddelen of het juiste speelgoed/kussen of snoepje voor uw hond, kat, konijn of cavia, bij Dierenboetiek Zwarte Zee bent u op het juiste adres.

Zodra je de Boetiek binnen stapt, zal je het direct opmerken. De warme uitstraling van de verkoopruimte, de enthousiaste medewerkers en het ruime assortiment tonen duidelijk aan dat er met plezier en veel inzet is gewerkt aan deze Dierenboetiek.

Naast “de gebruikelijke” producten is er ook een Dogwash en een cadeau-afdeling aanwezig.

Door de combinatie met de dierenkliniek is er ook in de Dierenboetiek meer dan voldoende kennis aanwezig om een groot deel van uw vragen direct te beantwoorden. Is dat niet direct mogelijk, wordt overleg gepleegd met de dierenartsen van Dierenkliniek Zwarte Zee

Dierenboetiek Zwarte Zee verkoopt naast de reguliere producten (OTC producten) ook de zogenaamde UDD producten. Deze UDD producten, waarvoor een recept nodig is, zijn ALLEEN verkrijgbaar voor klanten waarvan de patiëntdossiers bij Dierenkliniek Zwarte Zee bekend zijn.  De dierenarts bepaald of deze producten mogen worden verkocht. NIET-ingeschreven klanten/patiënten kunnen deze producten NIET aanschaffen bij de boetiek.

De bovenstaande voorwaarden gelden ook voor de bezoekers van de webshop www.dbzz.nl

Dierenboetiek Zwarte Zee is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 h – 19.00 h en op zaterdag van 9.30 h – 16.00 h.